Ryssjärn MCK har ett styre. Allsmäktigt och dedikerat

andre

André Wachholz, Diktator: andre@rjmck.se
Jättetrevlig och samtalar gärna om klubb och hoj men somnar snabbt om någon pratar protokoll eller balansrapport. Om du vill prata illa om biltemas motorolja kopplar han dig till Hackman. André är dessutom envåldshärskare över klubbens digitala kanaler och skriver om sig själv i tredje person.

hackman

Michael Hackman, Indrivare: hackman@rjmck.se
Medlemsansvarig. Kompenserar sin gränslösa älskvärdhet med två rejäla nävar. Michael är duktig på att hantera dåligt uppförande. Är också en snäll men rättvis mässgeneral. Mickes huvuduppgift är indrivning av medlemmar och pengar. Hackman har uppdraget för att han gillar båtar och kölhalning.

Sören Svensson, Extremist: soren@rjmck.se
Sören Svensson dödar för en fungerande vevaxel. En mycket god man, med mycket ond blick om reservdelarna sviker.. Ger aldrig upp men  bryter gärna samman i kampen att hitta rätt delar. Ställer gränslöst upp för alla som ställer upp tillbaka. Genom Sören ökar järnhalten i klubben med 254,2 %

Conny Lilja, Gud:  shop@rjmck.se
Conny can clara allt. Inte bara för att han har en mekanisk tomt i Huddinge och en varg som biter människor som kör på fel hojar. Conny är  Allseende och Allsmäktig har han koll på tröjor, pins dekaler och allt annat nödvändigt tingeltangel.

Claes Hellsten, Mekanisk: claes@rjmck.se
Claes är hövding i Mörtfors. Hans aptit på mekanik och vägmat är oomtvistad. Hans fruktansvärda sociala förmåga gör att han är en magnet i organisationen.